Home / Giáo dục / Video từ vựng 600 Từ vựng TOEIC– Lesson 3: Warranties – HocHay

Video từ vựng 600 Từ vựng TOEIC– Lesson 3: Warranties – HocHay

SMG Motors - Used Car Sales Laghey Bar

Video từ vựng 600 Từ vựng TOEIC– Lesson 3: Warranties – HocHay

Cùng HocHay học tiếng Anh 600 Từ vựng TOEIC các bạn nhé!

600 Từ vựng TOEIC– Lesson 3: Warranties

Words in Context 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 3: Warranties

Read the following passage and write the words in the blanks below.

characteristics        coverage        implies       reputations         consequences        expire         promise       required       consider          frequently           protect        vary

Warranties are a seller’s (1) _____ to stand behind its products. Most major purchases like computers or cars come with a warranty, as do smaller purchases, like stereos or other electronic housewares. Warranties are not (2) _____ by law, but are (3) _____ found on most products. If you are making a purchase, you should (4) _____ the individual (5) _____ of a warranty, as each can (6) _____ in the amount of (7) _____ it provides. At the minimum, warranties are required to promise that the product will do what it (8) _____ that it will do; for example, that a blender will blend or a hair dryer will dry hair. Most warranties are good for a fixed time, then they (9) _____, You can (10) _____ yourself by buying products from companies with good (11) _____ and taking good care of your new purchase. There are (12) _____ to not taking care of a product, as most warranties require that you use the product in a certain manner.

 

Đáp án:

  1. promise
  2. required
  3. frequently
  4. consider
  5. characteristics
  6. vary
  7. coverage
  8. implies
  9. expire
  10. protect
  11. reputations
  12. consequences

Word Families 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 3: Warranties

Word Practice 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 3: Warranties

Listening Comprehension

Part 1 Photo

Look at the picture and listen to the sentences.

Choose the sentence that best describes the picture.

1.

A.

B.

C.

Part 2 Question—Response

Listen to the question and the three responses. Choose the response that best answers the question.

2.

A.

B.

C.

3.

A.

B.

C.

Part 3 Conversation

Listen to the dialogue. Then read each question and choose the best response.

  1. How long is the basic warranty effective?

(A) Thirty days.

(B) Sixty days.

(C) One year.

(D) Two years.

  1. What will happen it the woman uses an unapproved mechanic?

(A) There are no consequences.

(B) The warranty is no longer effective.

(C) Protection is decreased by 50%

(D) She will have full coverage.

  1. What does the woman decide to do?

(A) Take her car to an approved mechanic.

(B) Buy the extended warranty.

(C) Refuse the basic warranty.

(D) Buy a different car.

Part 4 Talk

Listen to the talk. Then read each question and choose the best answer.

  1. What is the point of the talk?

(A) Items under warranty must be fixed.

(B) It an item is misused, the warranty may be invalidated.

(C) Machines with unusual wear are difficult to repair.

(D) Customers often don’t understand warranties.

  1. Who is the audience for this talk?

(A) A factory repairperson.

(B) A customer.

(C) Someone who rents machines.

(D) Buyers.

  1. How can a customer receive money back for a defective product?

(A) Follow the directions on the package.

(B) Return it to the place of purchase.

(C) Repackage it carefully.

(D) Return it within 30 days.

 

Đáp án:

1.C

2.A

3.A

4.C

5.B

6.A

7.B

8.A

9.D

Reading

Choose the word that best completes the sentence.

  1. The timing belt _____ shows signs of wear after about 180,000 miles.

(A) character

(C) characterize

(B) characteristic

(D) characteristically

  1. Jacques and Louisa will only _____ purchasing appliances that come with a money-back guarantee.

(A) consideration

(B) consider

(C) considering

(D) considerable

  1. If there is any _____ of the director’s involvement, we need to follow up swiftly and thoroughly.

(A) imply

(B) implicit

(C) implicated

(D) implication

  1. The level of _____ implied by the warranty was misleading.

(A) protect

(C) protection

(B) protective

(D) protector

  1. It can be very helpful to consider the _____ of the manufacturer and the merchant when making a major purchase.

(A) reputation

(B) reputable

(C) reputing

(D) reputed

  1. If the appliance breaks down within two years of purchase, the manufacturer is _____ to send you a replacement at no charge.

(A) requiring

(C) requirement

(B) requisite

(D) required

Part 6 Text Completion

Choose the word or phrase that best completes the sentence.

One-Year Limited Warranty

This warranty _____ (16) the purchaser from all malfunctions of the product due to defects in materials or workmanship. Only the original purchaser of the product is covered. Resale of the product automatically invalidates this warranty. This warranty _____ (17) the manufacturer to repair any detective product or to refund the full purchase price to the purchaser, at the manufacturer’s discretion. The manufacturer’s liability does not exceed the purchase price of the product. This warranty does not imply that the purchaser has any rights in the case of a defective product beyond those stated herein. This warranty _____ (18) one year from the date of purchase. A receipt or other proof of purchase is required in order to make claims under the terms of this warranty.

16.

(A) protects

(B) protectors

(C) protection

(D) protective

17.

(A) require

(B) requires

(C) is requiring

(D) has required

18.

(A) should expire

(B) might expire

(C) will expire

(D) can expire

Part 7 Heading Comprehension

  1. Why did the customer return the toaster?

(A) It doesn’t work.

(B) It was too expensive.

(C) She wants a brand new one.

(D) She prefers a different model.

  1. When did she purchase the toaster?

(A) A month ago.

(B) Last October.

(C) Exactly one year ago.

(D) A little over a year ago.

  1. What will she get in place of the returned toaster?

(A) Nothing.

(B) A refund.

(C) A brand-new toaster.

(D) A different, repaired toaster.

  1. The word considering in line 4 of the second letter is closest in meaning to

(A) reading about

(B) thinking about

(C) talking about

(D) worrying about

23.

The word frequently in line 6 of the second letter is closest in meaning to

(A) often

(B) rarely

(C) never

 (D) occasionally

 

Đáp án:

10.D

11.B

12.D

13.C

14.A

15.D

16.A

17.B

18.C

19.A

20.D

21.D

22.B

23.A

#hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #tuvungtoeic #600essentialwordsforthetoeic #tuvungtoeictheochude

Link bài: https://hoctuvung.hochay.com/tu-vung-toeic/sach-600-essential-words-for-the-toeic-lesson-3-warranties-hoc-hay-145.html

Tiếp theo:

Chia sẻ ngay trên các MXH sau để tạo tín hiệu tốt cho bài viết :)

About Trúc Vy Hochay

Check Also

Đáp án Unit 6: Cách phát âm trong cách nói nhanh và chậm (2)

  Xem thêm: https://hochay.com/phat-am-tieng-anh/phat-am-tieng-anh-nang-cao-unit-6-cach-phat-am-trong-cach-noi-nhanh-va-cham-2-hoc-hay-623.html Chia sẻ ngay trên các MXH sau để tạo tín hiệu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *