Home / Giáo dục / Word Practice 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 19: Invoices

Word Practice 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 19: Invoices

Pharmacy Corporate Invoice Design Template - Graphic Mega ...

Video từ vựng 600 Từ vựng TOEIC– Lesson 19: Invoices – HocHay

Cùng HocHay học tiếng Anh 600 Từ vựng TOEIC các bạn nhé!

600 Từ vựng TOEIC– Lesson 19: Invoices

Words in Context 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 19: Invoices

Read the following passage and write the words in the blanks below.

charges           discount             imposed              promptly              compiled              efficient             mistake               rectified              customer              estimated            order               terms

 

Mail-order companies need to have an (1) _____ process for invoicing and billing customers. When a customer places an (2) _____, a list of items must be (3) _____ and an invoice generated. The invoice will list the items purchased, along with the cost of each item, and the quantity desired. (4) _____ that will be incurred in shipping the items to the (5) _____ are also added to the invoice. Sometimes shipping charges are simply (6) _____ based on the weight or value of the items ordered.

The invoice also shows the (7) _____ of payment. Payment is usually due within 30 days. Extra charges are often (8) _____ on overdue accounts. Many companies also offer a small (9) _____ if invoices are paid promptly.

Sometimes items get damaged or lost in transit, or customers discover that the wrong items have been shipped by (10) _____. They will usually call the company to have the problem (11) _____. Such complaints should be dealt with (12) _____. If an item is missing, a replacement will be sent, usually at no additional charge to the customer.

 

Đáp án:

  1. efficient
  2. order
  3. complied
  4. charges
  5. customer
  6. estimated
  7. terms
  8. imposed
  9. discount
  10. mistake
  11. rectified
  12. promptly

Word Families 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 19: Invoices

Word Practice 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 19: Invoices

Listening Comprehension

Part 1 Photo

Look at the picture and listen to the sentences. Choose the sentence that best describes the picture.

1.

A.

B.

C.

Part 2 Question-Response

Listen to the question and the three responses. Choose the response that best answers the question.

2.

A.

B.

C.

3.

A.

B.

C.

Part 3 Conversation

Listen to the dialogue. Then read each question and choose the best response.

  1. What do they need to order? 6. When will the woman place the order?

(A) Computers.

(A) Before noon.

(B) Temporary workers.

(B) Tonight.

(C) Order forms.

(C) Tomorrow.

(D) Office supplies.

(D) Tuesday.

  1. What does the man ask the woman to do?

(A) Compile a list.

(B) Clean the supply closet.

(C) Read the invoice carefully.

(D) Write a check.

Part 4 Talk

Listen to the talk. Then read each question and choose the best answer.

  1. What is the topic of the talk?

(A) Late payments.

(B) Billing customers.

(C) Immediate payment.

(D) Discounts.

  1. How does immediate payment benefit the company?

(A) The company doesn’t have to use collections agencies.

 (B) The company doesn’t have to charge late tees.

(C) The company gains customers.

(D) The company doesn’t have to send a bill to the customer.

 

  1. How much do immediate payments save per project?

(A) 4 percent.

(B) 14 percent.

(C) 15 percent.

(D) 50 percent.

 

Đáp án:

1.A

2.A

3.C

4.D

5.C

6.C

7.D

8.D

9.C

Reading

Part 5 Incomplete Sentences

Choose the word that best completes the sentence.

  1. After we have all of the necessary documents, we will begin our analysis of the data.

(A) compile

(B) compiled

(C) compiling

 (D) compilation

  1. Though he worked very with machines and figures, he was slow and awkward with customers and co-workers.

(A) efficient

(B) efficiently

(C) efficiency

 (D) efficacy

  1. Although expenses works well when applying for a contract, clients appreciate itemization on their invoices.

(A) estimate

(B) estimator

(C) estimated

 (D) estimation

  1. The customers usually pay their invoices promptly in order to avoid the of late charges.

(A) imposed

(B) imposingly

(C) impose

 (D) imposition

  1. The customer was angry at the on her invoice.

 (A) mistakes

(B) mistaken

(C) mistakable

 (D) mistaking

  1. The client would appreciate it if the invoice could be sent so he can pay it before the end of the fiscal year.

 (A) promptly

(C) prompted

(B) promptness

(D) prompt

Part 6 Text Completion

Invoices are an essential part at any business and should be given their due attention. Without invoices, after all, a business would not receive payment for services rendered. The _____ (16) of the invoice must be stated clearly, that is, the customer needs to know exactly what he is being charged for and when the payment is due. If a customer discovers a mistake on the invoice, it should be rectified as soon as possible. If a final charge is much greater than the original estimate, the reason for this should be explained as clearly and simply as possible on the invoice. Some businesses _____ (17) a late fee on late payments. In such cases. this must also be made clear on the invoice. Finally, the invoice must be sent to the customer _____ (18) in order to encourage timely payment.

16.

(A) terms

 (B) orders

(C) discounts

(D) compilations

17.

(A) imposition

(B) imposing

(C) imposter

(D) impose

18.

(A) prompt

(B) prompter

 (C) promptly

 (D) promptness

Part 7 Reading Comprehension

  1. What did Ms. Pensky hire Ms. Clary to do?

(A) Write invoices.

(B) Collect fees.

(C) Organize closets.

(D) Buy supplies.

  1. According to the terms of the invoice, how much will Ms. Pensky own if she pays on December 1?

(A) $110.

(B) $1100.

(C) $1110.

(D) $1210.

  1. How much was the original estimate?

(A) $250.

(B) $550.

(C) $800.

(D) $850.

  1. The word ordered in line 11 of the letter is closest in meaning to

(A) bought

(B) used

(C) borrowed

(D) enjoyed

  1. The word rectify in line 20 of the letter is closest in meaning to

(A) explain

(B) calculate

(C) fix

(D) see

 

Đáp án:

10.B

11.B

12.C

13.A

14.C

15.B

16.A

17.D

18.C

19.C

20.D

21.B

22.A

23.C

 

  #hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #tuvungtoeic #600essentialwordsforthetoeic #tuvungtoeictheochude

Xem chi tiết: https://hoctuvung.hochay.com/tu-vung-toeic/sach-600-tu-vung-toeic-lesson-19-invoices-hoc-hay-178.html

Chia sẻ ngay trên các MXH sau để tạo tín hiệu tốt cho bài viết :)

About Ngọc Nga Học Hay

Check Also

Video từ vựng IELTS – Unit 28: Getting involved

Video từ vựng IELTS – Unit 28: Getting involved – Học Hay Cùng HocHay học …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *